Nebaví vás pracovat doma? Začněte navštěvovat coworkingovou kancelář

V posledních letech se konečně do Čech dostává trend digitálního nomádství, freelancingu a také home-officu. Celou řadu prací zkrátka můžete vykonávat odkudkoliv, přičemž vám stačí pouze notebook a připojení k internetu. Láká vás motivující prostředí coworkingové kanceláře?

Moderně vybavené prostory plné příležitostí

Nechcete být během práce zavření doma? Potřebujete se čas od času setkat se svými kolegy? V takových situacích oceníte coworking Praha 4. Právě tam máte k dispozici prostory o rozloze 9 000 metrů čtverečních. Čekají na vás plně vybavené kanceláře, které můžete buď sdílet s cizími lidmi, nebo si je pronajmout pouze pro svůj tým. Součástí pronájmu je internetové připojení, vaše vlastní místo, tiskárny, nápoje, telefonní budky, odpočinkové zóny i přístup do zasedacích místností.

Pronájem kanceláře Praha 4 můžete využít pouze na jeden den, přičemž vás bude stát pouze pár stovek korun. Stejně tak si lze zaplatit zvýhodněné měsíční členství. Zároveň budete mít k dispozici zasedací místnosti s kapacitou až 90 lidí, kde hravě uspořádáte setkání svého týmu a vyřešíte všechny potřebné náležitosti. Nechybí ani podcastové studio, v němž si nahrajete novou epizodu na svůj kanál.

Komplexní servis pro firmy

Jste střední nebo větší firma a sháníte dlouhodobý pronájem pracovních prostor? Pak oceníte komplexní servis od A do Z. Za jeden poplatek získáte moderně vybavené kanceláře, zasedací místnost, odpočinkovou zónu s kuchyňkou, relaxační zónu, sprchu, telefonní budky a řadu dalších potřeb. Nejlepší bude, když se podíváte přímo na webové stránky WorkLounge. Tam uvidíte fotografie vaší budoucí kanceláře a zjistíte, co vše tam můžete podniknout. Dáte přednost prostorům na Praze 1, 3, 4, 5, 6, nebo spíše 8? Záleží jen na vás.

Related posts

Jak co nejúsporněji prosvětlit výrobní halu nebo sklad?

Kamionová doprava v České Republice i mimo ni je s EasyLogistic jednoduše snadná

Vybíráme oblečení pro číšníky