Sobota, 5 října, 2024
Domů Podnikání Nebaví vás pracovat doma? Začněte navštěvovat coworkingovou kancelář

Nebaví vás pracovat doma? Začněte navštěvovat coworkingovou kancelář

Autor článku: H K
0 Komentář

V posledních letech se konečně do Čech dostává trend digitálního nomádství, freelancingu a také home-officu. Celou řadu prací zkrátka můžete vykonávat odkudkoliv, přičemž vám stačí pouze notebook a připojení k internetu. Láká vás motivující prostředí coworkingové kanceláře?

Moderně vybavené prostory plné příležitostí

Nechcete být během práce zavření doma? Potřebujete se čas od času setkat se svými kolegy? V takových situacích oceníte coworking Praha 4. Právě tam máte k dispozici prostory o rozloze 9 000 metrů čtverečních. Čekají na vás plně vybavené kanceláře, které můžete buď sdílet s cizími lidmi, nebo si je pronajmout pouze pro svůj tým. Součástí pronájmu je internetové připojení, vaše vlastní místo, tiskárny, nápoje, telefonní budky, odpočinkové zóny i přístup do zasedacích místností.

Pronájem kanceláře Praha 4 můžete využít pouze na jeden den, přičemž vás bude stát pouze pár stovek korun. Stejně tak si lze zaplatit zvýhodněné měsíční členství. Zároveň budete mít k dispozici zasedací místnosti s kapacitou až 90 lidí, kde hravě uspořádáte setkání svého týmu a vyřešíte všechny potřebné náležitosti. Nechybí ani podcastové studio, v němž si nahrajete novou epizodu na svůj kanál.

Komplexní servis pro firmy

Jste střední nebo větší firma a sháníte dlouhodobý pronájem pracovních prostor? Pak oceníte komplexní servis od A do Z. Za jeden poplatek získáte moderně vybavené kanceláře, zasedací místnost, odpočinkovou zónu s kuchyňkou, relaxační zónu, sprchu, telefonní budky a řadu dalších potřeb. Nejlepší bude, když se podíváte přímo na webové stránky WorkLounge. Tam uvidíte fotografie vaší budoucí kanceláře a zjistíte, co vše tam můžete podniknout. Dáte přednost prostorům na Praze 1, 3, 4, 5, 6, nebo spíše 8? Záleží jen na vás.

Další články autora

Zanechat komentář

© Publikace PR článků PressMedia.net | All rights reserved